Konto Obad

Konto Obad d.o.o.

Augusta Šenoe 78, 10290 Zaprešić
tel: +385 1 33 92 909
e-mail: info@konto-obad.hr

Radno vrijeme za stranke:
pon. - čet. : 9:00 -17:00 h, pet. : 9:00 -15:00 h

Knjigovodstvo

Vodimo sve poslovne knjige, poštujući zakonske propise, pritom osobito Zakon o računovodstvu te Međunarodne računovodstvene standarde.

Vjerujemo da se ne može u svemu biti najbolji, a kako je pružiti najviše ipak naš glavni cilj, tako smo odlučili specijalizirati svoje znanje i usluge. Knjigovodstvo neprofitnih organizacija područje je na kojem za nas nema nepoznanica.

Kažu da prava informacija u pravo vrijeme zlata vrijedi. Držimo se toga načela te zato našim korisnicima nastojimo pružiti najbolji savjet u datom trenutku, kako bi iskoristili sve što im zakon omogućuje i dopušta.

Suvremen smo i moderan servis. Koristimo svu dostupnu tehnologiju, a da bismo našu uslugu učinili bržom, boljom, naprednijom i efikasnijom.

Dobra komunikacija i suradnja ključ su uspjeha u radu. Urednost, ispravnost i ažurnost Vaših poslovnih knjiga nam je zajednička zadaća. Primjena našeg iskustva i znanja, uz Vašu dobru volju i angažman može rezultirati jedino obostranim zadovoljstvom i bezbrižnošću.

Tko nam sve vjeruje i što o nama kažu korisnici, možete vidjeti ovdje.

Putem mailing liste svoje korisnike i pretplatnike redovito obavještavamo o svim zakonskim novostima i zanimljivostima, šaljemo izrađene obrasce i slično.