Konto Obad

Konto Obad d.o.o.

Augusta Šenoe 78, 10290 Zaprešić
tel: +385 1 33 92 909
e-mail: info@konto-obad.hr

Radno vrijeme za stranke:
pon. - čet. : 9:00 -17:00 h, pet. : 9:00 -15:00 h

Knjigovodstvo

Kalendar za 2018. u Excelu

Ako je i vaša novogodišnja odluka bila biti organiziraniji, imamo dobru vijest: za vas smo pripremili Excel dokument koji će vam olakšati poslovanje. A time i život!

Kako biste se lako nosili s rokovima i ne propustili važne obaveze i/ili događaje, možemo vam poslati kalendar za 2018. Ako ste korisnici naših računovodstvenih usluga ili pretplatnici na listu za e-poštu, pošaljite nam zahtjev na e-mail info@konto-obad.hr i u vaš e-sandučić uskoro stiže kalendar. :)

To je datoteka izrađena u Excelu. Na prvom listu (Sheet 1 – Rokovi u 2018.) možete pronaći tablicu namijenjenu praćenju rokova za dostavu financijskih izvještaja po pojedinim projektima. Nakon što unesete trenutno aktualne projekte i podatke o njima, tablicu možete ispisati i staviti na memo-ploču.

Na ostalim listovima Excela (1, 2, 3...) možete pronaći tablice pojedinih mjeseci u kojima možete
detaljnije razraditi svoje obaveze po danima. Ovaj dio koristan je i za nefinancijaše jer se jednostavno popunjava i ispisuje, a pregledno prikazuje važne datume ili obaveze tijekom tog mjeseca.

Slika: moja memo-ploča

 

Nadamo se da će vam kalendar pomoći u boljoj organizaciji. Tablica (osim pojedinih polja) nije zaštićena što znači da vam ostavlja mogućnost formatiranja ćelija prema vlastitoj želji.

Sretno planiranje!

Prilog: primjer jednog mjeseca obrasca