Konto Obad

Konto Obad d.o.o.

Augusta Šenoe 78, 10290 Zaprešić
tel: +385 1 33 92 909
e-mail: info@konto-obad.hr

Radno vrijeme za stranke:
pon. - čet. : 9:00 -17:00 h, pet. : 9:00 -15:00 h

Knjigovodstvo

Blagajničko poslovanje u neprofitnim organizacijama – 25. travnja 2018.

U zadnje vrijeme tko god je razgovarao sa mnom imao je priliku biti „informiran“ (da ne kažem da sam baš ljude oko sebe gnjavila  ) vezano za moj trenutni fokus interesa. To je vizualno prezentiranje ključnih pokazatelja poslovanja (KPIs) kod neprofitnih organizacija i izrada kontrolnih/nadzornih ploča (Dashboard) u Excelu. Smatrala sam da bi to bio zanimljiv i koristan seminar.

Međutim, kad smo odlučivali o temi nove radionice, pokazalo se da vas najviše interesira (i muči) blagajničko poslovanje, a budući da volontiranje znači pomagati organizacijama u onome što njima treba, a ne u onome što bi meni sada bilo zabavno raditi, evo i najave za našu novu radionicu.

KONTO OBAD d. o. o. u suradnji s CEPOR-om, Centrom za politiku razvoja malih i srednjih poduzeća i poduzetništva, održat će u srijedu 25. travnja 2018. u Zagrebu seminar na temu:

Blagajničko poslovanje u neprofitnim organizacijama

Seminar je besplatan i namijenjen članicama i članovima neprofitnih organizacija. Broj sudionika je ograničen na 50 polaznika, a u slučaju većeg broja zainteresiranih, prednost će se definirati prema redoslijedu prijava.

Želite li naučiti (ponoviti) pravila vezana za blagajničko poslovanje: što smijete isplaćivati u gotovini, kako i pod kojim uvjetima, kako obračunavati putne troškove i slične teme, pridružite nam se u srijedu 25. travnja 2018. u Zagrebu na radionici Blagajničko poslovanje u neprofitnim organizacijama.

Seminar će se održati u prostorijama Ekonomskog instituta Zagreb, na adresi Trg J. F. Kennedyja 7, 10000 Zagreb, s početkom u 12:00 h. Predviđeno trajanje seminara je 4 h.

Prijave:
Prijaviti se možete na:
Obrazac za prijavu na radionicu 25. travnja 2018.

Vi pomažete drugima, dopustite da mi pomognemo vama!