Konto Obad

Konto Obad d.o.o.

Augusta Šenoe 78, 10290 Zaprešić
tel: +385 1 33 92 909
e-mail: info@konto-obad.hr

Radno vrijeme za stranke:
pon. - čet. : 9:00 -17:00 h, pet. : 9:00 -15:00 h

Knjigovodstvo

SEMINAR: Kako čitati i razumjeti financijske izvještaje neprofitnih organizacija?

Financijske izvještaje potpisuje osoba koja je bila odgovorna za poslovanje neprofitne organizacije u razdoblju na koje se ti financijski izvještaji odnose. Jeste li sigurni što ste potpisali i za što ste odgovorni? Znate li pročitati što vaši financijski izvještaji govore o vama?

Ako je vaš odgovor na gornja pitanja negativan ili niste sigurni što biste odgovorili, a želite naučiti i savladati ovu vještinu, pridružite nam se na seminaru 25. svibnja 2018. u Zagrebu:

Kako čitati i razumjeti financijske izvještaje neprofitnih organizacija?

Zajedno ćemo proći GFI koji ste izradili za 2017., utvrdit ćemo što čini prikazani višak ili manjak prihoda, ukazati vam na nenamjerne pogreške, previde ili probleme u nastajanju vidljive iz vaših financijskih izvještaja. Naučit ćemo vas kako ispraviti moguće pogreške te vas pripremiti da kao znalci vodite svoje financijsko poslovanje u 2018.

Poslovanje neprofitnih organizacija treba se temeljiti na načelu dobrog financijskog upravljanja i kontrola te načelu javnosti i transparentnosti. Financijski izvještaji neprofitnih organizacija javno se objavljuju putem Registra neprofitnih organizacija. Osigurajte da slika koju oni prikazuju bude stvaran i najbolji mogući prikaz rada, truda i zalaganja vaše organizacije.

Broj sudionika/sudionica na ovom seminaru ograničen je na 20 osoba. Razlog tome je specifičnost teme i načina rada. Svaka osoba na seminaru će uz upute voditeljice i pripremljene obrasce prolaziti kroz vlastiti organizacijski godišnji financijski izvještaj. Na taj način nastojali smo često teško razumljivu teoriju pretvoriti i u nešto odmah primjenjivo u praksi i ostati vjerni svom glavnom principu i načinu rada.

Zbog velikog interesa, a ograničenog broja mjesta, jednom rezervirano mjesto, tj. uplaćenu kotizaciju po ispostavljenom računu nećemo moći stornirati/refundirati. Molim vas da uzmete to u obzir prilikom prijave na ovaj seminar.

Tehničke informacije:

  • Seminar će se održati u prostorijama Hotela Dubrovnik (Ljudevita Gaja 1, u Zagrebu) s početkom u 10:00 h. Očekivano trajanje seminara bit će do 16 h.
  • Seminar je osmišljen i namijenjen za osobe zaposlene u neprofitnim organizacijama koje su odgovorne za organizaciju, upravljanje i praćenje financijskog poslovanja te za zakonske predstavnike organizacija.
  • Cijena seminara je 1.700 kn + PDV. Korisnici usluga Konto Obad d. o. o. imaju pravo na 15 % popusta.
  • Ručak i osvježenje za vrijeme seminara bit će osigurani u hotelu.

Prijave:

Prijaviti se možete na:
Obrazac za prijavu na radionicu 25. svibnja 2018.