Konto Obad

Konto Obad d.o.o.

Augusta Šenoe 78, 10290 Zaprešić
tel: +385 1 33 92 909
e-mail: info@konto-obad.hr

Radno vrijeme za stranke:
pon. - čet. : 9:00 -17:00 h, pet. : 9:00 -15:00 h

Knjigovodstvo

21. i 22. ožujka 2019. smo u Dubrovniku

U sklopu projekta „Mjesto zajednice“ 21. i 22. ožujka u Dubrovniku, u spomeničkom kompleksu Lazareti, održat ćemo dvije radionice na temu financijskog poslovanja neprofitnih organizacija.

Cilj projekta je uspostavljanje društveno-kulturnog centra koji svoje djelovanje temelji na kulturnim i društvenim potrebama zajednice te vrijednostima sudioništva, uključenosti, otvorenosti, zajedništva i održivog očuvanja kulturne baštine.

„Mjesto zajednice“ nastavlja se na projekt „Lazareti – kreativna četvrt Dubrovnika“ te obuhvaća i razvija brojne aktivnosti: od edukacija za osnaživanje organizacija civilnog društva, preko razvoja modela uključivanja javnosti u predlaganje, planiranje i provedbu aktivnosti u Lazaretima, istraživanja društvenog potencijala i utjecaja društveno-kulturnog centra do pripreme i provedbe participativnih kulturnih i umjetničkih aktivnosti.

U aktivnosti na ovom projektu bit će uključene organizacije civilnog društva, umjetničke organizacije, institucije, umjetnici, društveni djelatnici, postojeći, potencijalni i budući korisnici prostora i aktivnosti u prostoru Lazareti.

Projekt „Mjesto zajednice“ financiran je sredstvima Europskog socijalnog fonda, a provodi se u partnerstvu Art radionice Lazareti, Grada Dubrovnika, Dubrovačkih ljetnih igara, DEŠE Dubrovnik i Studentskog teatra Lero.

Za prijavu na radionice i sve dodatne informacije molimo vas kontaktirajte udrugu:
DEŠA – Dubrovnik na telefon 020 420 145 ili putem e-maila: desa@du.t-com.hr

Vidimo se u Dubrovniku!