Konto Obad

Konto Obad d.o.o.

Augusta Šenoe 78, 10290 Zaprešić
tel: +385 1 33 92 909
e-mail: info@konto-obad.hr

Radno vrijeme za stranke:
pon. - čet. : 9:00 -17:00 h, pet. : 9:00 -15:00 h

Seminari

Seminar - "Radni odnosi" - Zagreb, 15. travnja 2011.

Poštovani i poštovane,
s velikim zadovoljstvom najavljujemo dugo očekivani seminar u organizaciji Konta Obad d.o.o. i CEPORa Centra za politiku razvoja malih i srednjih poduzeća i poduzetništva na temu:
RADNI ODNOSI
Zabrinjavaju li vas odredbe Zakona o radu i Pravilnika o sadržaju i načinu vođenja evidencije o radnicima?

Niste sigurni da li su vaši ugovori pripremljeni kvalitetno i u skladu sa zakonom, brinu vas razlike između ugovora o radu, ugovora o djelu ili autorskog ugovora, ne znate kako voditi evidencije o radnicima i drugim suradnicima, a zanima vas i kako organizirati i popunjavati evidencije o radnom vremenu?

Pridružite se seminaru u Zagrebu, u petak 15. travnja 2011. i saznajte odgovore od stručnjaka iz tog područja:

  • Iris Gović, Mr. sc., sutkinja Županijskog suda u Zagrebu - Radni odnosi u praksi
  • Ilija Tadić, dipl. iur., načelnik Odjela radnog prava, Uprava za rad i tržište rada pri Ministarstvu gospodarstva, rada i poduzetništva - Pravilnik o sadržaju i načinu vođenja evidencije o radnicima
  • Krunoslav Lisac, vlasnik i direktor Pupilla d.o.o.Programsko rješenje za vođenje obveznih evidencija

Seminar je namijenjen profitnim i neprofitnim organizacijama budući da je ovo problematika koja je identična za oba sektora.

Naknada za seminar iznosi 500 Kn + PDV po osobi, a u cijenu su uključeni radni materijali i osvježenje u pauzi. Korisnici usluga Konto Obad d.o.o. imaju pravo na 15% popusta.

Prijave možete slati putem elektroničke pošte na adresu: info@konto-obad.hr ili na fax: 01-33 92 909.
Molimo popunite obrazac prijavnice u prilogu.

Zbog zaprimljenog izrazito velikog broja vaših prijava na temelju poziva za iskaz interesa broj sudionika po jednoj organizaciji ograničen je na dvije osobe! U slučaju većeg broja pristiglih prijava od predviđenih mjesta u dvorani (50) prednost će imati ranije prijavljeni.

Također, kao i na svakom seminaru Konta Obad, i na ovom smo u mogućnosti dvijema udrugama pokloniti radne materijale i prisustvovanje seminaru. Ukoliko nemate sredstava za pokrivanje troškova sudjelovanja, a voljeli biste prisustvovati te tako unaprijediti svoja znanja i vještine u upravljanju vašom udrugom, molimo da se direktno javite na mail: dubravka@konto-obad.hr .

Za više detalja o našim seminarima pogledajte na: www.konto-obad.hr ili www.cepor.hr

Prijavnica za seminar
Program seminara