Konto Obad

Konto Obad d.o.o.

Augusta Šenoe 78, 10290 Zaprešić
tel: +385 1 33 92 909
e-mail: info@konto-obad.hr

Radno vrijeme za stranke:
pon. - čet. : 9:00 -17:00 h, pet. : 9:00 -15:00 h

Seminari

Seminar - "Financijsko poslovanje neprofitnih organizacija“ – Zadar - 21. svibnja 2012.

Po prvi puta smo u Zadru. U ponedjeljak 21. svibnja 2012. organiziramo jednodnevni seminar:

"Financijsko poslovanje neprofitnih organizacija"

Da bi se uspješno upravljalo poslovanjem neprofitne organizacije važno je razumjeti osnove financijskog poslovanja. Kako možemo financirati naše aktivnosti? Koji su dozvoljeni rashodi? Kako možemo platiti osoblje i stručne suradnike koji rade na našim projektima? Koje su naše dužnosti prema državnim institucijama, a koje prema donatorima sredstava? Uspješno upravljati financijama znači u svako doba znati koliki nam je ukupni godišnji proračun, znati s kojim trenutno sredstvima raspolažemo, te koje aktivnosti s tim sredstvima moramo obaviti, poznavati izvore naših prihoda, a još bolje vrstu i veličinu naših rashoda. Međutim prije svega treba dobro poznavati pravila i zakonodavne okvire unutar kojih možemo poslovati. Ukoliko želite doznati nešto više o ovoj temi pridružite nam se na ovom jednodnevnom seminaru.

Neke od tema o kojima ćemo razgovarati:

  • Općenito o računovodstvu neprofitnih organizacija
  • Prihodi i rashodi
  • Blagajničko poslovanje
  • Ljudski resursi i evidencije vezane uz njih
  • Novosti od zakonodavca - nakon 1.3.2012.
  • Knjigovodstveni aspekti provedbe projekata financiranih sredstvima EU
  • Kontrole financijskog poslovanja
  • Ostale novosti iz neprofitnog sektora, a vezane uz financijsko poslovanje

Kome je seminar namijenjen?

  • Seminar je osmišljen i namjenjen za osobe zaposlene u neprofitnim organizacijama koje su odgovorne za organizaciju, upravljanje i praćenje financijskog poslovanja.

Seminar će se održati u prostorijama:

Hotela KOLOVARE
Bože Peričića 14
23 000 Zadar, Hrvatska

s početkom u 10:00 h.

Cijena seminara

Cijena seminara je 400 Kn + PDV, a pokriva kotizaciju, osvježenje i materijale. Druga prijavljena osoba iz iste organizacije ima pravo na 10% popusta. Broj sudionika je ograničen na 25, a u slučaju većeg broja od broja pristiglih prijava prednost će imati ranije prijavljeni. Prijave možete slati putem elektroničke pošte na adresu: info@konto-obad.hr ili na fax: 01-33 92 909.

Ukoliko nemate sredstava za pokrivanje troškova sudjelovanja na seminaru, a voljeli bi ste prisustvovati te tako unaprijediti svoje znanje i vještine u financijskom upravljanju vašom organizacijom, molim vas da nam se javite na mail: info@konto-obad.hr. Kao i na svakom seminaru i na ovom smo u mogućnosti dvijema udrugama slabog imovinskog statusa donirati pristustvovanje seminaru.

Prijavnicu za seminar možete preuzeti ovdje.