Konto Obad

Konto Obad d.o.o.

Augusta Šenoe 78, 10290 Zaprešić
tel: +385 1 33 92 909
e-mail: info@konto-obad.hr

Radno vrijeme za stranke:
pon. - čet. : 9:00 -17:00 h, pet. : 9:00 -15:00 h

Seminari

Trening - "Financijski aspekti provedbe projekata financiranih sredstvima EU" - 20. – 21. rujna 2012.

U organizaciji TACSO ureda u Hrvatskoj, u Zagrebu će se 20. i 21. rujna održati trening “Financijski aspekti provedbe projekata financiranih sredstvima EU”.

Voditelj/ica treninga biti će: Dubravka Obad i Albert Jedrejčić.

 

Tko može sudjelovati u treningu?
Trening je namijenjen isključivo osobama zaduženim za financijsko poslovanje u organizacijama civilnog društva (udrugama, zakladama, sindikatima) koje trenutno provode barem jedan projekt financiran sredstvima EU, a imaju ulogu partnera u provedbi projekta.
Vodeća organizacija na tom projektu mora biti iz Hrvatske. Prednost pri odabiru imat će organizacije koje po prvi puta provode projekt financiran sredstvima EU. Iz jedne organizacije može sudjelovati jedna osoba. Obavezno je sudjelovanje na oba dana treninga.


Procedura za prijavu

Zainteresirani predstavnici i predstavnice organizacija civilnog društva trebaju ispuniti prijavni obrazac (nalazi se u prilogu poziva) i poslati na e–mail adresu prijava.hr@tacso.org najkasnije do 03. rujna 2012.

Prijave se primaju na navedenu e-mail adresu s naznakom u predmetu „Trening o financijskim aspektima provedbe projekata financiranih sredstvima EU“

Svi prijavljeni bit će obaviješteni o rezultatima odabira najkasnije do 07. rujna 2012. godine.


Troškovi sudjelovanja

TACSO ured u Hrvatskoj snosi troškove noćenja s doručkom u hotelu s tri zvjezdice za sudionike i sudionice kojima je mjesto stanovanja udaljeno više od 50 km od Zagreba, troškove ručka i osvježenja tijekom obuke te radnih materijala.
TACSO ured u Hrvatskoj NE snosi putne troškove sudionika/ica i dnevnice.

Više informacija o ovom treningu, poziv i prijavnicu možete pronaći na: http://www.tacso.org/news/training-opp/?id=7803