Konto Obad

Konto Obad d.o.o.

Augusta Šenoe 78, 10290 Zaprešić
tel: +385 1 33 92 909
e-mail: info@konto-obad.hr

Radno vrijeme za stranke:
pon. - čet. : 9:00 -17:00 h, pet. : 9:00 -15:00 h

Seminari

Seminar - "Financijsko poslovanje neprofitnih organizacija"

Ukoliko se želite kvalitetno pripremiti za sastavljanje financijskih izvještaja neprofitnih organizacija i/ili se informirati o financijskim aspektima i izvještavanju na EU projektima pridružite nam se u ponedjeljak, 2. prosinca 2013. u Zagrebu na jednodnevnom seminar.

Voditelji: Dubravka Obad i Albert Jedrejčić

Seminar će se održati u prostorijama Hotela Dubrovnik (dvorana: Ban Mažuranić, Ljudevita Gaja 1 u Zagrebu) s početkom u 10:00 h.

Kao što i sam naslov kaže seminar će se bavit kvalitetnim obavljanjem završnih radnji kako bi oblikovali točan financijski rezultat te kako bi vaši završni financijski izvještaji, koje ste dužni dostaviti Državnom zavodu za reviziju, bili istiniti i prikazivali jasan financijski položaj i uspješnost rada vaše organizacije.

Drugi dio seminara bit će posvećen EU projektima. Sudionici će doznati osnovna financijska pravila vezana uz raspolaganje EU sredstvima. Naučiti će kako se dobro pripremiti i pratiti trošenje sredstava na projektu te kako izvještavati. Spomenut će se sve važnije teme od priznavanja u prihode EU donacija, prosljeđivanja donacija partnerima, ljudskih resursa, putnih troškova, administrativnih troškova i još mnogo toga drugog.

Kome je seminar namijenjen?

  • Seminar je osmišljen i namjenjen za osobe zaposlene u neprofitnim organizacijama koje su odgovorne za organizaciju, upravljanje i praćenje financijskog poslovanja.

Cijena seminara je 1.000 Kn + PDV, a pokriva prisustvovanje samoj radionici, ručak i materijale. Broj sudionika je ograničen na 18, a u slučaju većeg broja od broja pristiglih prijava prednost će imati ranije prijavljeni.

Korisnici računovodstvenih usluga Konta Obad d.o.o. te pretplatnici na našu mailing listu imaju pravo na 15% popusta. Također svaki drugi prijavljeni sudionik/ca iz iste organizacije ima pravo na navedeni popust.

Prijave možete slati putem elektroničke pošte na adresu: info@konto-obad.hr ili na fax: 01-33 92 909, a prijavnicu možete pronaći u prilogu.

Vidimo se!