Konto Obad

Konto Obad d.o.o.

Augusta Šenoe 78, 10290 Zaprešić
tel: +385 1 33 92 909
e-mail: info@konto-obad.hr

Radno vrijeme za stranke:
pon. - čet. : 9:00 -17:00 h, pet. : 9:00 -15:00 h

Seminari

FINANCIJSKO (I PRAVNO) POSLOVANJE NEPROFITNIH ORGANIZACIJA - 24. studenog 2014. Zagreb

Ukoliko želite doznati što je novo unutar zakonodavnog okviru koji uređuje poslovanje neprofitnih organizacija ili se kvalitetno pripremiti za sastavljanje financijskih izvještaja za 2014. pridružite nam se u ponedjeljak, 24. studenog 2014. u Zagrebu na jednodnevnom seminaru: "FINANCIJSKO (I PRAVNO) POSLOVANJE NEPROFITNIH ORGANIZACIJA

Seminar će se održati u prostorijama Hotela Dubrovnik (dvorana: Ban Jelačić, Ljudevita Gaja 1 u Zagrebu) s početkom u 10:00 h.
Prvi dio seminara bavit će se novim Zakonom o udrugama. Predavačica gđa. Vesna Lendić Kasalo, dipl. iur., zamjenica ravnatelja Ureda za udruge RH, predstavit će primjenu novog Zakona o udrugama u praksi te će nastojati odgovoriti na sve vaše nedoumice vezane uz njegovu primjenu. Pitanje vezano uz ovu temu već unaprijed možete postaviti na prijavnom obrascu.

Drugi dio seminar bit će posvećen financijskom poslovanju. Utvrđivat ćemo staro znanje, razgovarati o novostima i baviti se kvalitetnim obavljanjem završnih radnji kako bi oblikovali točan financijski rezultat te kako bi vaši završni financijski izvještaji bili istiniti i prikazivali jasan financijski položaj i uspješnost rada vaše organizacije.

Neke od tema:

  • Novi Zakon o udrugama
  • Primjena Uredbe o izmjeni Uredbe o računovodstvu neprofitnih organizacija (2014.)
  • Prihodi i rashodi u udrugama (razvrstavanje i priznavanje)
  • Blagajničko poslovanje i putni troškovi
  • Trgovina u neprofitnim organizacijama
  • Zakon o financijskom poslovanju i računovodstvu neprofitnih organizacija
  • Financijski nadzor neprofitnih organizacija

Kome je seminar namijenjen?

  • Seminar je osmišljen i namjenjen za osobe zaposlene u neprofitnim organizacijama koje su odgovorne za organizaciju, upravljanje i praćenje financijskog poslovanja. Seminar nije namijenjen za početnike!

Cijena seminara je 700 Kn + PDV. Korisnici usluga Konto Obad d.o.o. i pretplatnici naše mailing liste imaju pravo na 20% popusta. Na 20% popusta ima pravo i svaka druga prijavljena osobe iz iste organizacije.
Broj sudionika je ograničen na 40, a u slučaju većeg broja od broja pristiglih prijava prednost će imati ranije prijavljeni. Prijave možete slati putem elektroničke pošte na adresu: info@konto-obad.hr
ili na fax: 01-33 92 909, a prijavnicu možete pronaći u prilogu.