Konto Obad

Konto Obad d.o.o.

Augusta Šenoe 78, 10290 Zaprešić
tel: +385 1 33 92 909
e-mail: info@konto-obad.hr

Radno vrijeme za stranke:
pon. - čet. : 9:00 -17:00 h, pet. : 9:00 -15:00 h

Seminari

FINANCIJSKO (I PRAVNO) POSLOVANJE NEPROFITNIH ORGANIZACIJA - 22. siječnja 2015. - Dubrovnik

Ukoliko želite doznati što je novo unutar zakonodavnog okviru koji uređuje poslovanje neprofitnih organizacija ili se kvalitetno pripremiti za sastavljanje financijskih izvještaja za 2014. pridružite nam se u četvrtak, 22. siječnja 2015. u Dubrovniku na jednodnevnom seminaru u organizaciji Vijeća civilnog društva grada Dubrovnika i udruge DEŠA – Dubrovnik, županijskom suradnom organizacijom programa STEP.

Prvi dio seminara bavit će se novim Zakonom o udrugama. Predstavit ćemo primjenu novog Zakona o udrugama u praksi te ćemo nastojati odgovoriti na sve vaše nedoumice vezane uz njegovu primjenu. Drugi dio seminar bit će posvećen financijskom poslovanju. Razgovarat ćemo o novom Zakonu o financijskom poslovanju i računovodstvu neprofitnih organizacija ali i baviti se kvalitetnim obavljanjem završnih radnji kako bi oblikovali točan financijski rezultat te kako bi vaš godišnji financijski izvještaj za 2014. bio istinit i prikazivao jasan financijski položaj i uspješnost rada vaše organizacije.

Neke od tema:
I dio

  • Novi Zakon o udrugama

II dio

  • Primjena Uredbe o izmjeni Uredbe o računovodstvu NPO (2014.)
  • Pravilno razvrstavanje i priznavanje prihoda i rashoda
  • Primjena novog Zakona o financijskom poslovanju i računovodstvu NPO
  • Obvezno financijsko planiranje
  • Financijski izvještaji i javna objava
  • Nadzor financijskog poslovanja neprofitnih organizacija

Predavačice:
- Vesna Lendić Kasalo, zamjenica ravnatelja Ureda za udruge RH
- Dubravka Obad, Konto Obad d.o.o.

Kome je seminar namijenjen?

  • Seminar je osmišljen i namijenjen za osobe zaposlene u neprofitnim organizacijama koje su odgovorne za organizaciju, upravljanje i praćenje financijskog poslovanja.

Prijave i dodatne informacije:
Za prijavu na seminar i sve dodatne informacije molimo vas kontaktirajte gospodina Marka Grgurevića na mgrgurevic@dubrovnik.hr .