Konto Obad

Konto Obad d.o.o.

Augusta Šenoe 78, 10290 Zaprešić
tel: +385 1 33 92 909
e-mail: info@konto-obad.hr

Radno vrijeme za stranke:
pon. - čet. : 9:00 -17:00 h, pet. : 9:00 -15:00 h

Seminari

SEMINAR - IZRADA FINANCIJSKIH PLANOVA ZA 2017. - 10. studenog 2016. - Zagreb

Financijski plan je ključan menadžerski alat za planiranje i kontrolu rada organizacije. Priprema se za nadolazeći period, a potiče organizaciju da razmišlja i planira unaprijed, olakšava organizaciji da postigne planirane ciljeve te pomaže prikazati financijsku odgovornost organizacije prema različitim grupama ljudi: članovima, nadzornom odboru, donatorima, javnosti itd.

Pravilnikom o sustavu financijskog upravljanja i kontrola te izradi i izvršavanju financijskih planova neprofitnih organizacija propisana je metodologiju izrade financijskog plana, izmjena i dopuna financijskog plana, kao i način i uvjete izvršavanja istih.

Ukoliko želite naučiti kako napraviti financijski plan za 2017. koji će zadovoljiti i zakonske propise i zahtjeve članova skupštine za jasnim i preglednim planom pridružite nam se u četvrtak, 10. studenog 2016. u Zagrebu na jednodnevnom seminar:

IZRADA FINANCIJSKOG PLANA ZA 2017.

Seminar će se održati u prostorijama Hotela Dubrovnik (Ljudevita Gaja 1 u Zagrebu) s početkom u 10:00 h.

Neke od tema:

 • Zakonodavni okvir
 • Izrada financijskog plana neprofitne organizacije za 2017.
  • obvezni elementi FP propisani zakonom
  • zahtjevi članova organizacije, skupštine, nadzornih odbora i sl.
 • Izmjene i dopune financijskog plana
 • Izvršavanje financijskog plana
 • Tablica plana novčanih tijekova
 • Što smo novo naučili kroz 2016. o financijskom poslovanju neprofitnih organizacija? :-)

Kome je seminar namijenjen?

 • Seminar je osmišljen i namjenjen za osobe zaposlene u neprofitnim organizacijama koje su odgovorne za organizaciju, upravljanje i praćenje financijskog poslovanja. Seminar nije namjenjen za početnike!

Cijena seminara je 380 Kn. Broj sudionika je ograničen na 30, a u slučaju većeg broja od broja pristiglih prijava prednost će imati ranije prijavljeni. Prijave možete slati putem elektroničke pošte na adresu: info@konto-obad.hr ili na fax: 01-33 92 909, a prijavnicu možete pronaći u prilogu.

Vidimo se!