Konto Obad

Konto Obad d.o.o.

Augusta Šenoe 78, 10290 Zaprešić
tel: +385 1 33 92 909
e-mail: info@konto-obad.hr

Radno vrijeme za stranke:
pon. - čet. : 9:00 -17:00 h, pet. : 9:00 -15:00 h

Seminari

SEMINAR: IZRADA FINANCIJSKIH PLANOVA U NEPROFITNIM ORGANIZACIJAMA

KONTO OBAD d. o. o. u suradnji s CEPORom Centrom za politiku razvoja malih i srednjih poduzeća i poduzetništva održat će

u utorak 7. studenog 2017. u Zagrebu seminar na temu:

Izrada financijskih planova u neprofitnim organizacijama

Seminar je besplatan i namijenjen članicama i članovima neprofitnih organizacija. Broj sudionika je ograničen na 25 polaznika, a u slučaju većeg broja zainteresiranih, prednost će se definirati prema redosljedu prijava.

Tema seminara:
Financijski plan je ključan menadžerski alat za planiranje i kontrolu rada organizacije. Priprema za nadolazeće razdoblje potiče organizaciju na razmišljanje i planiranje, olakšava postizanje planiranih ciljeva te pomaže prikazati financijsku odgovornost organizacije prema članovima, nadzornom odboru, donatorima, javnosti itd. Pravilnikom o sustavu financijskog upravljanja i kontrola te izradi i izvršavanju financijskih planova neprofitnih organizacija propisani su metodologija izrade financijskog plana, izmjena i dopuna financijskog plana, kao i način i uvjeti njihova izvršavanja.

Želite li naučiti kako napraviti financijski plan za 2018. godinu koji će zadovoljiti i zakonske propise i zahtjeve članova skupštine za jasnim i preglednim planom, pridružite nam se u utorak 7. studenog 2017. u Zagrebu na seminaru Izrada financijskih planova u neprofitnim organizacijama.

Seminar će se održati u prostorijama Ekonomskog instituta Zagreb, na adresi Trg J. F. Kennedyja 7,
10000 Zagreb, s početkom u 12:00 h. Predviđeno trajanje seminara je 4 h.

Prijave:
Prijave možete slati elektroničkom poštom na adresu: deterovic@cepor.hr ili info@konto-obad.hr ili na telefaks: 01 33 92 909, a prijavnicu možete pronaći u prilogu.

Vidimo se!