Konto Obad

Konto Obad d.o.o.

Augusta Šenoe 78, 10290 Zaprešić
tel: +385 1 33 92 909
e-mail: info@konto-obad.hr

Radno vrijeme za stranke:
pon. - čet. : 9:00 -17:00 h, pet. : 9:00 -15:00 h

Seminari

Na seminaru 5. prosinca 2018. gost predavač Toni Milun

Koliko je 2 + 2? Često se misli da su računovođe dobri u matematici. Nismo ni bolji ni lošiji od drugih. Istina je da se u računovodstvu služimo samo osnovnim matematičkim operacijama: zbrajanjem, oduzimanjem, množenjem i dijeljenjem. Neki to rade majstorski, a neki manje vješto.

Međutim, po znanju matematike računovođe ne odudaraju od prosjeka. Ono u čemu jesu (ili bi trebali biti) bolji je poznavanje zakonskih pravila o načinima na koji se koriste te osnovne matematičke operacije za evidentiranje poslovnih događaja.

Ako mi ne vjerujete na riječ da matematika u računovodstvu nije bauk, pridružite nam se na seminaru 5. prosinca i dopustite da vas u to uvjeri naš gost, poznati matematičar Toni Milun. On će vam dokazati kroz obračune plaća, honorara i dnevnica kako 2 + 2 uvijek čine 4 i pokazati vam svojim načinom rada zašto ga smatraju jednim od najomiljenijih profesora matematike u Hrvatskoj.

A mi ćemo vam otkriti kako 2 plus 2 kune koje „sjednu“ na račun nužno ne znače 4 kn prihoda.

Slijedom toga odgovor na pitanje koliko je 2 plus 2 nije uvijek isti i ovisi o tome što i koga pitate odnosno tko odgovara. ☺

Konto Obad d.o.o. - Koliko je 2 + 2?

Pridružite nam se 5. prosinca u Zagrebu i kroz računovodstvo ponovno otkrijte ljepotu matematike.

Prijaviti se možete na:
Obrazac prijave na seminar 5. prosinca 2018. u Zagrebu