Konto Obad

Konto Obad d.o.o.

Augusta Šenoe 78, 10290 Zaprešić
tel: +385 1 33 92 909
e-mail: info@konto-obad.hr

Radno vrijeme za stranke:
pon. - čet. : 9:00 -17:00 h, pet. : 9:00 -15:00 h

Obavijesti

GODIŠNJA PRETPLATA NA MAILING LISTU I KONZULTACIJE ZA 2015.

Ako vam nisu potrebne naše računovodstvene usluge ali bi voljeli primati informacije o zakonodavnim i drugim novostima iz svijeta neprofitnih organizacija, koristiti naše izrađene obrasce ili povremeno se savjetovati možete se pretplatiti na našu mailing listu. Godišnja pretplata iznosi 700,00 Kn + PDV i uključuje:

  • kratke odgovore na vaše pisane ili telefonske upite
  • redovno dobivanje naših elektroničkih obavijesti i obrazaca
  • 15% popusta na kotizacije za naš seminar


Oni koji se i u 2015. odluče za našu stručnu podršku pretplatom na mailing listu i konzultacije molim vas da nam dostave popunjenu prijavnicu u prilogu na mail: info@konto-obad.hr .

Važna napomena:
Sva prava pridržana. Niti jedan dio dobivenih dopisa, tekstova, prezentacija, obrazaca i ostalih materijala ne smije se kopirati, objavljivati, prosljeđivati, prodavati, javno ili privatno publicirati niti na bilo koji drugi način koristiti bez suglasnosti Konto Obad d.o.o.
Dozvoljeno vam je ograničeno pravo ispisa materijala samo za vašu osobnu uporabu. Ukoliko ste knjigovodstveni servis ili neprofitna organizacija koja pruža tehničku pomoć drugim organizacijama civilnog društva molim vas da nam se javite kako bi vam mogli poslati zasebnu ponudu koja bi uključivala uvjete i dopuštenje za korištenje i proslijeđivanje naših obavjesti i materijala.
Hvala što poštujete naš rad!