Konto Obad

Konto Obad d.o.o.

Augusta Šenoe 78, 10290 Zaprešić
tel: +385 1 33 92 909
e-mail: info@konto-obad.hr

Radno vrijeme za stranke:
pon. - čet. : 9:00 -17:00 h, pet. : 9:00 -15:00 h

Novosti

Seminari

SEMINAR - Financijsko poslovanje neprofitnih organizacija – Zagreb - 5. prosinca 2018.

17. listopad 2018. - Ne preživljavaju ni najjači, ni najpametniji. Preživljavaju oni koji se najbolje prilagođavaju promjenama. Tako je govorio Charles Darwin. A kome više vjerovati, kad je prilagodba i preživaljavanje u pitanju, ako ne autoru teorije o evoluciji...

Opširnije...

Knjigovodstvo

Konto Obad d.o.o. zapošljava!

11. rujan 2018. - U potrazi smo za pojačanjem našeg radnog tima. Tražimo novu kolegicu odnosno novoga kolegu da nam se pridruži kao administratorica/administrator u knjigovodstvenom servisu u Zaprešiću.

Opširnije...

Knjigovodstvo

Kako se pripremiti za vanjski nadzor financijskog poslovanja?

9. srpanj 2018. - Nadaj se najboljemu, spremaj se za najgore – stara je kineska izreka, a moja omiljena kad je u pitanju vanjski nadzor financijskog poslovanja neprofitnih organizacija.

Opširnije...

Knjigovodstvo

Rok za objavu revizorskih izvještaja

28. lipanj 2018. - Financijski izvještaji neprofitne organizacije koja je u prethodnoj godini imala ukupan prihod od tri do uključivo deset milijuna kuna podliježu revizijskom uvidu.

Opširnije...

Knjigovodstvo

Evidencija donacija povezanih s izvršenjem ugovorenih programa, projekata i aktivnosti

25. svibanj 2018. - Dobra i jasna komunikacija između knjigovodstvenog servisa i korisnika ključ su uspješnog poslovanja, a rezultat su tada ažurne, uredne i točne poslovne knjige i evidencije.

Opširnije...