Konto Obad

Konto Obad d.o.o.

Augusta Šenoe 78, 10290 Zaprešić
tel: +385 1 33 92 909
e-mail: info@konto-obad.hr

Radno vrijeme za stranke:
pon. - čet. : 9:00 -17:00 h, pet. : 9:00 -15:00 h

Novosti

Knjigovodstvo

Evidencija donacija povezanih s izvršenjem ugovorenih programa, projekata i aktivnosti

25. svibanj 2018. - Dobra i jasna komunikacija između knjigovodstvenog servisa i korisnika ključ su uspješnog poslovanja, a rezultat su tada ažurne, uredne i točne poslovne knjige i evidencije.

Opširnije...

Knjigovodstvo

Primjena Zakona o pružanju usluga u turizmu na sportske udruge

18. travanj 2018. - Putovati ili ne putovati? Ovo pomalo hamletovsko pitanje mučilo je u zadnje vrijeme naše sportske saveze i klubove. Pomutnju u sportske redove unijele su odredbe Zakona o pružanju usluga u turizmu.

Opširnije...

Knjigovodstvo

Porezni tretman prijevoznih sredstava za osobni prijevoz

5. travanj 2018. - Oh Lord, won't you buy me a Mercedes Benz? pjevala je davnih 70-ih Janis Joplin. Ne znam je li mi ova pjesma draga zbog teksta i toga što je napisana na datum mog rođenja ili zbog toplog i prepoznatljivoga glasa ove glazbenice...

Opširnije...

Knjigovodstvo

SEMINAR: Kako čitati i razumjeti financijske izvještaje neprofitnih organizacija?

4. travanj 2018. - Financijske izvještaje potpisuje osoba koja je bila odgovorna za poslovanje neprofitne organizacije u razdoblju na koje se ti financijski izvještaji odnose. Jeste li sigurni što ste potpisali i za što ste odgovorni?

Opširnije...

Knjigovodstvo

Vrijeme je za završetke

29. ožujak 2018. - Poslovna godina je iza vas, financijske izvještaje ste izradili i dostavili, upitnik o samoprocjeni samo što nije popunjen... Što sada? Vrijeme je da zaključite poslovnu godinu.

Opširnije...